Zhodnotenie podnikateľského prostredia na Slovensku - Fliegová, Jana
Kvalitné podnikateľské prostredie, ktoré vytvára podmienky pre dlhodobo udržateľné dosahovanie ekonomického rastu, je základným predpokladom rozvoja podnikania a zvyšovania konkurencieschopnosti Slovenskej republiky v medzinárodnom meradle. Vymedzenie indexu podnikateľského prostredia. Analýza stavu podnikateľského prostredia v SR.