Makroekonomické aspekty formovania znalostnej ekonomiky v SR - Fifeková, Elena
Príspevok sa zameriava na vybrané oblasti znalostnej ekonomiky, poukazuje na vzájomnú súvislosť medzi rozsahom znalostne založených aktivít a ekonomickým rozvojom krajiny. Hodnotí tvorbu predpokladov pre formovanie znalostnej ekonomiky a identifikuje úzke miesta podpory znalostne založených aktivít v slovenskej ekonomike.