Operační, provozní či operativní management výroby - Tomek, Gustav
Problematika riadenia základných článkov hodnototvorného procesu v riadení výroby. Podstata operatívneho managementu. Odbyt, výroba a nákup ako rozhodujúce články hodnototvorného reťazca v stratégii firmy. Plánovanie a výroba. Spätné väzby sústavy plánov a jednotlivých operatínych plánov.