Riadenie vzťahov so zákazníkmi v maloobchode: hľadisko spotrebiteľa - Richterová, Kornélia
Dôvody a faktory, ktoré umocňujú význam maloobchodných vkladov do budovania vzťahov so zákazníkmi. Poznatky z kontinuálneho prieskumu nákupného rozhodovania študentov, ktorý sa od r. 2001 uskutočňuje v rámci výučby predmetu Spotrebiteľské správanie na druhom stupni vysokoškolského štúdia. Využitie zákazníckych kariet v nákupoch študentov. Poznatky z prieskumu rozhodovania o nákupe odevov.