Diverzifikácia finančných zdrojov v neziskových organizáciách - Kuvíková, Helena
Neziskové organizácie v prostredí trhovej ekonomiky. Alternatívne spôsoby financovania aktivít a deverzifikácia štruktúr finančných zdrojov neziskových organizácií. Doterajšie zdroje financovanie neziskovného sektora na Slovensku a hľadanie nových foriem financovania.