Vizionárstvo (Foresight) - Horníková, Adriana
Inovačný manažment a vizionárstvo. Smerovanie inovácií v EÚ a na Slovensku. Nanoveda. Nanopotraviny, projekt nano-rastliny. Nano-produkty pre spotrebiteľov. Nano obaly.