K ekonomickému stimulovaniu kreativity a tvorby inovácií - Jemala, Ľubomír
V ére pozitívnej (humánnej) kreativity má, resp. bude mať veľký význam cieľovo nastavené odmeňovanie kreatívnych osobností v závislosti od skutočného konkrétneho tvorivého prínosu. Popis a ciele metódy Cieľovo-projektové stimulovanie technických tvorivých pracovníkov (CPS TTP). Rozdeľovanie odmeny. Hypotetický príklad. Koeficient invenčnosti a tvorivosti.