Eurofondy pomáhajú skvalitniť služby v sociálnej oblasti - Palovičová, Barbora
Banskobystrický samosprávny kraj v rokoch 2006 – 2009 investoval do organizácií vo svojej zriaďovateľskej působnosti viac ako 80 miliónov eur. Z týchto peňazí sa realizovali rekonštrukcie a nákup nových zariadení vo viacerých sociálnych zariadeniach, nemocniciach a vzdelávacích inštitúciách v BBSK. Cieľom príspevku je stručne popísať dosiahnuté výsledky realizáciou úspešných projektov v BBSK a poukázať na nové výzvy a možnosti čerpania financií z EÚ v prebiehajúcom programovom období.