Nové dimenzie súťažnej politiky v Slovenskej republike - Tokárová, Mária
Ciele súťažnej politiky. Udržanie zdravého stupňa rivality medzi subjektmi na trhoch tovarov a služieb. Nové prístupy k súťažnej politike v Slovenskej republike. Dohody obmedzujúce súťaž. Zneužívanie dominantného postavenia. Koncentrácia podnikov.