Kapitalizačné dôchodkové systémy a ich úloha v rozvoji ekonomík - Drška, Ľuboš
Analýza a komparácia kapitalizačných dôchodkových systémov v krajinách Európskej únie s akcentom na druhý pilier starobného dôchodkového sporenia. Zhodnotenie kladných a záporných vplyvov ako z pozície štátu, predovšetkým na rozpočtovú politiku, tak i z pozície sporiteľa, resp. budúceho poberateľa dôchodku.