Meranie entropie vo firme ako východisko pre diagnostiku jej stavu - Plchová, Jana
Podnik ako celok sa skúma a riadi ako systém pozostávajúci z neživej a živej (otvorenej) časti, pre ktorú platia iné ako termodynamické zákony. Prigoginove zákony. Špirálový manažment. Technický a sociálny subsystém podniku. Entropia z pohľadu manažmentu.