Opravné položky v účtovníctve podnikateľov a IAS/IFRS - Hvastová, Jozefína, 1969-
Tvorba opravných položiek. Legislatívna úprava tvorby opravných položiek. Medzinárodný účtovný štandard IAS 36 - zníženie hodnoty aktív. Určenie spätne získateľnej čiastky v IAS 36. Účtovné zachytenie tvorby opravných položiek. Zúčtovanie opravných položiek.