Obujte se do barev - Bartošová, Veronika
Oživenie tradičných českých značiek športovej obuvi - Botas a Prestige. Firemná webová stránka, kde si užívatelia budú môcť navrhnúť vlastný farebný model prestížiek. Predaj značky Prestige ako pracovnej obuvi. Marketingová komunikácia firmy Moleda, ktorá značku Prestige vyrába. Redizajn značky Botas Classic.