V nejlepších letech
Prieskum agentúry Mather, ktorý sa týkal marketingových aktivít firiem smerovaných k cieľovej skupine ľudí vo veku nad 55 rokov. Pozícia generácie 55+. Podiel na celkovom maloobchodnom obrate. Hodnotenie životnej úrovne ľudí 55+. Absencia reklamy určenej pre túto generáciu. Podiel firiem, ktoré vydávajú významnú časť svojho marketingového rozpočtu na komunikáciu so skupinou 55+ je zanedbateľný.