Jak se díky veletrhu prosadíte do médií - Jirásek, Jindřich
Účasť na veľtrhu a upútanie pozornosti médií. Návšteva novinára v stánku. Spolupráca s usporiadateľom. Spojenie produktu s príbehom. Tlačový hovorca na veľtrhu.