Může se podnik připravit na krizi? - Zuzák, Roman
Identifikácia kríz v podniku. Dopady a prejavy vo finančnej oblasti podniku. Absencia systémov včasného varovania a prehliadanie signálov zmien. Nástroje na vypracovanie krízových scenárov a plánov. Podnikový manažment a fungujúci podnikový systém.