Energetický audit - Čintala, Peter
Politika životného prostredia spoločenstva. Monitorovanie a podporovanie efektívnosti pri používaní energie. Postup pri výkone energetického auditu. Presná identifikácia predmetu energetického auditu. Rozsah zistenia a vyhodnotenia súčasného stavu predmetu energetického auditu. Výsledok vyhodnotenia súčasného stavu predmetu energetického auditu. Výstupom energetického auditu je písomná správa.