Vývojové tendence v manažérskem účetníctví aneb od tradičního ke strategickému manažerskému účetnictví - Šoljaková, Libuše
Strategické manažérske účtovníctvo, ktorého cieľom je otvorený systém založený na multikriteriálnom prístupe riadenia a merania strategickej pozície podniku. Integrujúce finančné informácie pre krátkodobý a dlhodobý horizont.