Zamestnanosť v SR v kontexte globálnej hospodárskej krízy - Rievajová, Eva
Zamestnanosť a trh práce v Slovenskej republike v období ekonomického rastu. Vývoj miery nezamestnanosti v období rokov 2002-2008 podľa počtu evidovaných nezamestnaných. Trh práce v Slovenskej republike v podmienkach hospodárskej krízy. Vývoj miery nezamestnanosti podľa krajov (2008-2009). Aktívna politika trhu práce. Reformné opatrenia v oblasti zamestnanosti na roky 2008-2010. Optrenia na trhu práce na zmiernenie dopadov hospodárskej krízy.