Pohled na současnou úroveň řízení a alokaci režijních nákladů v podmínkách výrobních podniků - Novák, Petr
Výskum problematiky alokácie režijných nákladov a využitie moderných metód riadenia nákladov vo výrobných podnikoch realizovaný na pôde Fakulty managementu a ekonomiky v Zlíne v rokoch 2004, 2007 a 2009. Najdôležitejšie problény a prekážky v presnosti a rozsahu alokácie režijných nákladov.