K aktuálnym otázkam komerčného poisťovníctva a komerčného poistného trhu v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Komerčný poistný trh. Analýza vybraných ukazovateľov komerčného poistného trhu v Slovenskej republike v roku 2008. Vývoj trhu poistenia v oblasti životného poistenia je v posledných rokoch dynamickejší ako v neživotnom poistení. Umiestnenie poisťovní na slovenskom poistnom trhu.