Teorie pro strategické řízení marketingu: může zlepšit praxi? - Hanzelková, Alena
Strategické riadenie vrátane strategického riadenia marketingu a dlhodobý úspech firmy. Hierarchia firemnej stratégie. Obsah marketingovej stratégie a "koncept strategického riadenia BIBS". Analýzy pre marketing. Ako efektívne implementovať marketingovú stratégiu.