Mobilní marketing - bluetooth marketing - Červenka, Petr
Význam bluetooth komunikácie. Jednoduchá schéma bluetooth komunikácie. Siete bluetooth marketing. Predpoklady efektivity kampane. Bluetooth marketing je vhodný predovšetkých pre inovátorov a pre zdatnejších používateľov mobilných telefónov.