Mýty o týmové práci - Evangelu, Jaroslava Ester
Pracovný tím a jeho možnosti. Manažérske zručnosti a skúsenosti s riadením tímu. Čo je pracovná skupina a čo skutočný tím? Zdieľanie informácií, koordinácia jednotlivých oddelení, riešenie problémov. Efektívna tímová práca. Belbinova typológia tímových úloh pre jednotlivé typy ľudí.