Role interního auditu v době ekonomické recese - Severa, Josef
Vznik a vývoj interného auditu v spoločnostiach. Splnenie troch hlavných predpokladov úspešného prevedenia interného auditu. Podnikový manažment a zefektívnenie riadenia rizík. Profesionálne prevedený interný audit a jeho význam.