Vykazovanie výkonov a ekonomických prínosov cestovného ruchu vo Francúzsku - Čechovičová, Adriána
Výhody a komplexnosť štatistického vykazovania výkonov a ekonomických prínosov cestovného ruchu vo Francúzsku a následná komparatívna analýza so situáciou na Slovensku.