Zákon o znalcoch, tlmočníkoch a prekladateľoch s komentárom - Kolembus, Anton
Cieľom zákona je komplexne upraviť podmienky výkonu znaleckej činnosti, tlmočníckej a prekladateľskej činnosti v súčasnom trhovom prostredí, práva a povinnosti znalcov, tlmočníkov a prekladateľov, ako aj podmienky činnosti znaleckých ústavov, tlmočníckych ústavov a pôsobnosť Ministerstva spravodlivosti SR pri výkone ich činnosti.