<The> little SAS book: a primer (4th ed.) - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu The little SAS book: a primer (4th edition) od Lora D. Delwiche a Susan J. Slaughter. Charakteristika publikácie. Základy (príručka) ovládania SAS (Statistical analysis system) softvéru. Charakteristika jednotlivých kapitol. Možnosť využitia publikácie.