Rozhodnutia Európskeho súdneho dvora vo veci určenia základu DPH s príkladmi - Rakovská, Jana
Ako má platiteľ DPH postupovať pri určení základu dane.V článku sú uvedené prípady, ktoré v súvislosti s touto problematikou riešil Európsky súdny dvor (ESD)., závery a konštatovania ktorého majú priamy dopad i na aplikáciu zákona o DPH v SR, keďže rozhodnutia ESD majú precedenčný charakter.