Časové rozlíšenie nákladov a výnosov v účtovníctve rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Základné účtovné prípady a ich účtovanie v rozpočtových organizáciách. Podstata účtovania časového rozlíšenia výnosov.