Lízing vo verejnej správe - Mináriková, Anna
Pojem lízing. Predmet lízingovej zmluvy. Subjekty verejnej správy. Podstata účtovania finančného prenájmu. Účtovanie príspevkových organizácií. Ilustračné príklady.