Európsky integračný proces ako akcelerátor rozvoja obchodno-podnikateľských služieb - Michalová, Valéria
Charakteristika postavenia obchodno-podnikateľských služieb v ekonomike SR, priority k nim smerujúce, ich zastúpenie v zahraničnoobchodných aktivitách. Smernica o službách, význam a očakávaný prínos. Obchodno-podnikateľské služby v ekonomike EÚ a SR.