Zhodnotenie prijatých opatrení EÚ a národných vlád ...
Zhodnotenie prijatých opatrení EÚ a národných vlád na prekonanie dôsledkov globálnej hospodárskej krízy v oblasti zamestnanosti z pohľadu využiteľnosti v podmienkach SR. Boj s nezamestnanosťou, podpora vytvárania pracovných miest, odporúčania Európskej rady.