Komplexné vyhodnotenie účinnosti prijatých opatrení vlády SR pre riešenie dopadov globálnej hospodárskej a finančnej krízy v oblasti zamestnanosti
Dopady globálnej hospodárskej krízy na Slovensko - súčasná situácia. Pokles priemyselnej produkcie, HDP, tržieb vo vybraných odvetviach. Dopady prijatých protikrízových opatrení. Opatrenia v oblasti zamestnanosti a politiky trhu práce. Legislatívne úpravy v oblasti služieb zamestnanosti, pracovných vzťahov a sociálneho poistenia. Nové opatrenia prijaté vládou SR sú porovnateľné s opatreniami prijímanými v iných členských štátoch EÚ a v súlade s Plánom hospodárskej obnovy Európy.