Aktuální otázky předností aplikace komunitárního práva ve vztahu k Listině základních práv a Lisabonské smlouvě - Sehnálek, David
Otázky pozitív komunitárneho práva z pohľadu Českej republiky. Problematika ochrany základných práv a slobôd v Európskej únii.