Theoretical and Specific Aspects of Controlling - Majtánová, Anna
Definovanie teoretických a špecifických aspektov controllingu aplikovateľných na poisťovne. Existujú mnohé definície controllingu, ale žiadna z nich nie je všeobecne akceptovaná. Teoretické aspekty pojmu controlling. Špecifické aspekty controllingu. Proces implementácie controllingu v poisťovniach.