Využití konceptu kompetencí v počátečním a dalším vzdělávání - Tureckiová, Michaela
Pojem kompetencia ako súhrn znalostí a zdroj motivácie pre rozvoj a uplatnenie jednotlivca. Využitie kompetencií v kontexte zmien v systéme vzdelávania. Osobný a profesný rozvoj. Využívanie vzdelávania dospelých a kvalifikácie založené na kompetenciách.