Návrh rozpočtu obce - Kubincová, Soňa
Postavenie obce. Základom finančného hospodárenia obce je rozpočet obce. Rozpočtová klasifikácia. Ekonomická klasifikácia. Viacročný rozpočet. Zásady budovania rozpočtu obce. Členenie rozpočtu obce. Rozpočet obce sa zostavuje ako vyrovnaný alebo prebytkový.