Vyhlásenie nútenej správy - Kubincová, Soňa
Samostatnosť obcí. Nútenej správe podľa zákona musí predchádzať ozdravný režim obce. Ozdravný režim. Zavedenie nútenej správy. Nútený správca. Povinnosti obce v prípade zavedenia nútenej správy.