Smernica Rady 2009/133/ES z 19. októbra 2009 ...
Smernica Rady 2009/133/ES ... o spoločnom systéme zdaňovania, uplatniteľnom pri zlučovaní, rozdeľovaní, čiastočnom rozdeľovaní, prevode aktív a výmene akcií spoločností rôznych členských štátov a pri premiestňovaní sídla SE alebo SCE medzi členskými štátmi - kodofikované znenie.