Centrálny elektronický priečinok - Hrašková, Dagmar
Projekt centrálneho elektronického priečinku (CEP). Snaha o zvýšenie bezpečnosti v zahraničnom obchode v období nebezpečenstva svetového terorizmu. Prínosy projektu. Hlavné prínosy pre miestnu samosprávu. Implementácia CEP. Práce na vytvorení CEP. Riziká ovplyvňujúce zavádzanie CEP. Stanovenie jasných hraníc a cieľov projektu. Propagácia a marketing. Komunikačná stratégia.