Ako súčasná kríza vplýva na logistiku? - Abrmanová, Petra
Finančná kríza verzus logistika. Negatívne ekonomické prejavy odzrkadlené na trhu logistiky a službách poskytovaných v oblasti logistiky a dopravy. Pozitívny vplyv súčasnej krízy na logistiku.