Dôležitosť internetu rastie - Hinková-Dibarborová, Andrea
S nakupovaním cez internet majú skúsenosti už takmer všetci používatelia internetu. Kým v máji 2006 využilo tento druh nákupu skoro 86 percent internetovej populácie, v októbri 2009 malo skúsenosť s on-line nakupovaním 95 percent používateľov internetu. Čo sa kupuje cez internet.