Zvýšte záujem o tovar - Marázová, Lenka
Visual merchandising - vizuálna stránka predajne a predaja - súbor nástrojov, ktoré majú pomôcť zvýšiť predaj prostredníctvom vizuálnej stránky predajného prostredia. Hlavné slovo má v tomto smere dizajn a zmysel pre detaily.