Ekonomika SR a globálna finančná a hospodárska kríza veľkoobchod v SR v čase globálnej finančnej a ekonomickej krízy - Barátová, Veronika
Dopady hospodárskej krízy na ekonomické výsledky hospodárstva Slovenskej republiky. Správanie veľkoobchodov v čase finančnej a hospodárskej krízy. Výsledky dotazníkového prieskumu. Výrazné výkyvy zdrojov v čase finančnej krízy podľa priemyselných odvetví. Opatrenia na zníženie dopadov finančnej krízy.