Domácky zamestnanec (1) - Toman, Jozef
Vymedzenie pojmu domácka práca. Pracovný pomer, pracovná zmluva, miesto výkonu práce domáckeho zamestnanca. Minimálna mzda. Inšpekcia práce nad výkonom domáckeho zamestnanca.