První příznaky doznívaní recese a očekávané proměny globální konjunkturní situace - Sereghyová, Jana
Globálna konjunktúrna situácia v krátkodobej retrospektíve. Aktuálna konjunktúrna situácia v USA a jej perspektívy. Priebeh recesie v Európskej únii a očakávania jej zmiernenia. Atypický vývoj konjunktúrnej situácie v ázijských novoindustrializovaných krajinách a účinky ich protikrízových opatrení.