Státní a podniková řešení dopadů současné hospodářské recese - Mráček, Karel
Vládna politika vo vyspelých ekonomikách v období hospodárskej recesie. Reakcia podnikov v období hospodárskej recesie. Očakávania firiem s pôsobnosťou v oblasti informačných technológií. Prínosy opatrení štátu na zmiernenie dopadov hospodárskej recesie na podnikový výskum a vývoj. Obmedzujúce faktory podnikového výskumu a vývoja.