Automobilový průmysl v retrospektivě a dlouhodobé perspektivě - Sereghyová, Jana
Genéza a počiatočné rozmiestnenie výroby áut. Podiely najvýznamnejších producentov osobných áut na svetovej výrobe v rokoch 1960 a 2004. Korene súčasných problémov. Internacionalizácia automobilového priemyslu. Perspektívy a vývoj odbytových možností v krátkodobom horizonte. Prechod na výrobu ekologicky a energeticky menej náročných áut. Nová geografia automobilového priemyslu.