Mezinárodní financování ochrany klimatu z pohledu národních zájmů České republiky - Dostálová, Ivana
Možné dôsledky globálneho oteplovania. Prognózy negatívnych dopadov klimatickej zmeny na Českú republiku. Hľadanie miery zodpovednosti. Súčasná finančná architektúra v oblasti ochrany pred klimatickými zmenami. Klimatické zmeny v kontexte globálnej ekonomickej krízy.